Gardeco Affärssystems support

Tecknar du underhållsavtal med oss har du fri support med generös tillgänglighet.

Det kanske låter för bra för att vara sant, men det är faktiskt så. Är du kund hos oss kan du känna dig trygg - du behöver aldrig tveka att lyfta luren och be om hjälp. Det kostar inget extra och våra telefontider är mycket generösa. Samtliga medarbetare på vår supportavdelning har många års erfarenheter av frågor gällande order, lager, fakturering och redovisning. Vi löser dina problem direkt per telefon, eller när så krävs - uppkopplad mot din skärm. I vårt underhållsavtal ingår även rätten till nya versioner av systemet cirka två gånger om året.

Telefon: 08-694 95 60
Mail: support@gardeco.se

Kontakta support

Ny mobillösning

Nu har vi tagit fram en mobil lösning som gör det mer flexibelt att ta betalt. Betallösningen är perfekt när du följer med kunden ut i butiken och tar betalt på plats. Den är också användbar vid försäljning utanför den befintliga butiken, till exempel vid mässförsäljning.

Den kortterminal som används är Vx680 och kommunicerar trådlöst via WiFi och lämpar sig därför till alla verksamheter där du behöver trådlös kommunikation. Den är liten, lätt och enkel att använda tack vara sin bakgrundsbelysta display och de stora knapparna. För att ladda kortterminalen rekommenderar vi att du köper en bords- eller billaddare. På så sätt blir det smidigt att bära med sig terminalen överallt.

 

dog

Ladda ner lathundar

manual

Ladda ner manualer

funktioner

Ladda ner funktioner