Gardeco Affärssystems support

Tecknar du underhållsavtal med oss har du fri support med generös tillgänglighet.

Det kanske låter för bra för att vara sant, men det är faktiskt så. Är du kund hos oss kan du känna dig trygg - du behöver aldrig tveka att lyfta luren och be om hjälp. Det kostar inget extra och våra telefontider är mycket generösa. Samtliga medarbetare på vår supportavdelning har många års erfarenheter av frågor gällande order, lager, fakturering och redovisning. Vi löser dina problem direkt per telefon, eller när så krävs - uppkopplad mot din skärm. I vårt underhållsavtal ingår även rätten till nya versioner av systemet cirka två gånger om året.

Telefon: 08-694 95 60
Mail: support@gardeco.se

Kontakta support

Nyckeltal i mobilen

Nu kan du automatiskt få försäljningssiffror per butik och dag, skickat till din mobil och dator. Du kan ställa in funktionen så att du får nyckeltalen per varje dag, vecka eller månad. De nyckeltal som presenteras är: "Dagtotal per datum", "Antal kunder", "konvergeringsgrad", "Pcs/kvitto", "Dagtot pcs", "Sålt exkl moms", Konverteringsgrad (Besökare/Antal kunder) visas då besöksräknare kopplas till Gardecos Affärssystem.

dog

Ladda ner lathundar

manual

Ladda ner manualer

funktioner

Ladda ner funktioner