Lägg till nyhetsbrev@gardeco.se i din adressbok, så missar du inget. Klicka här om mailet ser konstigt ut www.gardeco.se
Nyhetsbrev
 

Gardeco Affärssystem på Kistamässan
Den 1-2 april var Gardeco Affärssystem för första gången med på Butiksleverantör- och e-commercemässan i Kista. Inte mindre än 5997 nöjda besökare deltog och många nyfikna kom också till vår monter. Under dagarna två knöts många kontakter med både nya kunder och med samarbetsbartner. Väldigt roligt att så många visade intresse!

 
 


 

 

Vi finns på flera platser
Vårt butikssystem som är kopplat till både affärssystem och e-handel används av flera butiker på bland andra varuhuset NK i Stockholm och Göteborg, Mood Gallerian, Täby Centrum, Liljeholmens Centrum, Farsta Centrum, Kista Centrum, Sturegallerian, Gallerian Hamngatan, Barkarby Outlet, Freeport Outlet, PUB, Hansa citygalleria.

Visste du att gallerian med dagens betydelse redan fanns vid mitten på 1800-talet? I och med industrialiseringen blev varor mer tillgängliga, varför också inomhusshopping blev en populär sysselsättning. Gallerian på Hamngatan invigdes i slutet av 1970-talet och renoverades i början på 2000-talet.

 
 

Mobil betallösning
Nu har vi tagit fram en mobil lösning som gör det mer flexibelt att ta betalt. Betallösningen är perfekt när du följer med kunden ut i butiken och tar betalt på plats. Den är också användbar vid försäljning utanför den befintliga butiken, till exempel vid mässförsäljning.
Den kortterminal som används är Vx680 och kommunicerar trådlöst via WiFi och lämpar sig därför till alla verksamheter där du behöver trådlös kommunikation. Den är liten, lätt och enkel att använda tack vara sin bakgrundsbelysta display och de stora knapparna. För att ladda kortterminalen rekommenderar vi att du köper en bords- eller billaddare. På så sätt blir det smidigt att bära med sig terminalen överallt.


 


Fackhandel

Vårt lättanvända butikssystem för fackhandel
är ett verktyg för butiker med fokus på användarvänlighet och förenklad kundservice. Det finns säljstödsfunktioner såsom kundklubb och bonussystem, sms- och e-postaviseringar vid kundbeställningar, mix- and matchfunktion, presentkort med mera. Butikssystemet har full integration med Gardeco Affärssystem. Läs mer


Mediabutik
Gardeco Mediabutik är ett branschsystem nischat mot bokhandlare, förlag, skivbutiker, samt skivbolag. Det bygger på erfarenheter och krav som ställts av våra användare. Artikeldata och beställningar sköts med automatik mot Bokrondellen, Grammotex med flera.
Läs mer

 
 


Affärssystem

Gardeco Affärssystem är en integrerad
helhetslösning som hanterar order, fakturering, lager, inköp och kundleveranser. I licensen får du tillgång till samtliga rutiner och vid expandering skräddarsyr vi kompletterande lösningar enligt önskemål. Läs mer


E-handel

Gardeco E-handel är helintegrerad med Gardeco Affärssystem. Artiklar som administreras uppdateras automatiskt på webben, och lagda order sparas i affärssystemet. Lösningen är mobilanpassad och går att koppla till sociala nätverk. Med CRM-systemet kan du erbjuda events, nyhetsbrev, skicka erbjudanden etcetera. Läs mer


 

Kunder

 
Dela med dig av nyhetsbrevet:   Linkedin Linkedin   Facebook  Facebook   Twitter  Twitter
Top
  Gardeco Lögga
Om du inte längre vill få mail av det här slaget från Gardeco, vänligen klicka här.

Gardecos Kundtjänst svarar på alla dina frågor. Kontakta oss genom att skriva ett mail eller ring direkt: 08-694 95 60.
 
Gardeco Affärssystem – Heliosgatan 24, Box 92168, 120 08 STOCKHOLM, 08-694 95 60, info@gardeco.se, www.gardeco.se