Lägg till nyhetsbrev@gardeco.se i din adressbok, så missar du inget. Klicka här om mailet ser konstigt ut www.gardeco.se
Nyhetsbrev
Gul & Blå

 


Gul & Blå

Gul & Blå med rötter i 1960- och -70-talet är åter i hetluften. Tanken är att varumärket ska återerövra den blågula positionen på en global marknad. På agendan står wholesale. Återförsäljare finns i Sverige, Japan, Australien, Nederländerna, Belgien, Tyskland, Storbritannien, Danmark, Finland och USA. I Mood Stockholm använder Gul & Blå Gardeco Fackhandel.

 

Surfplatta

Nu även i surfplattan
Gillar ni smidiga lösningar? Nu kan vi leverera en komplett fackhandel/konfektionskassalösning i litet format. Det är en surfplatta med integration till flertalet korbetalningslösningar som dessutom fungerar enligt skatteverkets regler. Vår lösning stödjer USB-kopplade enheter och behöver inte kopplas till någon extern server för att fungera.

Surfplatta

Ny datainsamlare
En ny handhållen datainsamlare finns nu i vårt sortiment. OPH3000 har stor och tydlig färgskärm, samt mycket högre kapacitet för datainsamling. Enheten behöver inte någon docka/laddare då den kopplas via en standard USB-anslutning. Hör gärna av er för mer information.

 
 


Gardeco Innovation Lab
Mindre etikett
Vi har tagit fram en mindre etikett, 25x39 mm, som är avtagbar. Du som redan använder våra etiketter med formatet
25x57 mm, kan använda samma etikettskrivare till den mindre etiketten.

 


Fackhandel

Gardeco Fackhandel sätter en ny standard för konfektionshandeln med lättanvänd kassa och flera alternativ på hur en kundklubb kan fungera. Butikerna använder helintegrerad betalkortslösning med PIN-kod, som även hanterar SmartCard (EMV). Läs mer


Mediabutik

Gardeco Mediabutik är ett branschsystem nischat mot bokhandlare, förlag, skivbutiker, samt skivbolag. Det bygger på erfarenheter och krav som ställts av våra användare. Artikeldata och beställningar sköts med automatik mot Bokrondellen, Grammotex med flera.
Läs mer
 
 
Grossist

Gardeco Grossist är ett komplett affärssystem som hanterar order, leverans och fakturering hos grossister med eget lager. Inköp och kundleveranser sköts med automatik, men som kan kontrolleras av användarna.
Läs mer

E-handel

Gardeco E-handel.
För de kunder som har eller önskar sig en hemsida på Internet kan vi erbjuda en koppling till butikens lager med vår webbshop. Betalning kan göras direkt mot betalkort eller faktura.
Läs mer
 

Kunder

 
Dela med dig av nyhetsbrevet:   Linkedin Linkedin   Facebook  Facebook   Twitter  Twitter
Top
  Gardeco Lögga
Om du inte längre vill få mail av det här slaget från Gardeco, vänligen klicka här.

Gardecos Kundtjänst svarar på alla dina frågor. Kontakta oss genom att skriva ett mail eller ring direkt: 08-694 95 60.
 
Gardeco Affärssystem – Heliosgatan 24, Box 92168, 120 08 STOCKHOLM, 08-694 95 60, info@gardeco.se, www.gardeco.se