Lägg till nyhetsbrev@gardeco.se i din adressbok, så missar du inget. Klicka här om mailet ser konstigt ut www.gardeco.se
brev November 2012
AbbaTheMuseum
 

 

ABBA The Museum - Walk in. Dance out.

ABBA The Museum är mer än ett vanligt museum. Här finns medlemmarnas kläder, guldskivor, originalprylar, memorabilia och mycket mycket mer. Här är du en viktig del av upplevelsen! Detta då man får uppleva känslan av att vara den femte medlemmen i ABBA. Att se hur du klär i deras legendariska scenkostymer, sjunga i Polarstudion, uppleva häftiga hologram och kliva upp på scenen tillsammans med bandet.

- Vi har en dröm om ett kontantfritt samhälle, därför går det inte handla med mynt eller sedlar hos oss, säger Björn Ulvaeus. Läs mer

En kontantfri version av Gardeco Affärssystem har installerats på ABBA The Museum. Där används en helintegrerad betalkortslösning som är förberedd för så kallad NFC-teknik (Near Field Communication).

Då museets varor finns på olika fysiska ställen används Gardeco Grossists lagerfunktioner för att hantera dessa, t ex flytta varor mellan lagren.

Eftersom skivor säljs i butiken används Gardeco Mediabutik med integration till Grammotex. Grammotex är en central del i den svenska musikbranschens infrastruktur – leverantörer, distributörer, branschföreningar och skivbutiker använder systemet för en effektiv hantering av sök-, beställnings- och distributionsprocessen. Varje vecka kan musikbranschen, baserat på flödet i Grammotex databas, sammanställa försäljningsstatistik som sedan presenteras i Sverigetopplistan. Ett par veckor efter öppning av museet såldes så mycket skivor i butiken att ABBA gick upp på topplistan.

Då museet säljer T-Shirts i butiken används Gardeco Fackhandel för hantering av t ex variantartiklar.

Abba The Museums webbshop som använder Gardeco E-handel är helintegrerad med Gardeco Affärssystem. Detta innebär att artiklar och tillhörande bilder administreras lokalt i Affärssystemet och skickas sedan upp till webbshopen. Order som beställts i webbshopen laddas automatiskt ned till Affärssystemet och kan där levereras ut och skickas till slutkund. Abba The Museum levererar varor till hela värden.

 

 

 


Gardeco Innovation Lab
Kontantfri - Cashless
Gardeco Affärssystem har nu stöd för kontantfri kassa. Detta innebär att kassören inte kan ta emot kontanter.

Handdatorer
Gardeco Affärssystem har nu bättre stöd för handdatorer. Det finns nu importmöjligheter från Kundorder både i beställning och utleverans, från Inköpsorder i både beställning och inleverans, från Inleveransregistrering, samt från Lagerorder i både i beställning och leveransregistrering. Exempel på användningsområden kan vara att inleverera en inköpsorder genom att scanna streckkoderna på ankommet gods.

Besöksräknare
Gardeco Affärssystem kan kopplas till en besöksräknare. Efter installation av besöksräknaren uppdateras Gardeco Affärssystem kontinuerligt med information om när och hur många personer som besöker butiken. Med informationen från besöksräknaren tillsammans med data från försäljningen kan du få nödvändig data för att på bästa sätt förbättra din verksamhet.
Man kan t ex mäta konverteringsgraden, det vill säga kvoten mellan antalet avslut och antalet besökare.
Planera bemanningen bättre.
Justera öppettider för att passa besökarna.
Utvärdera marknadsföringskampanjer.
Identifiera och belöna högpresterande butiker och medarbetare.
Se besökstrender över tid.

 


Fackhandel

Gardeco Fackhandel sätter en ny standard för konfektionshandeln med lättanvänd kassa och flera alternativ på hur en kundklubb kan fungera. Butikerna använder helintegrerad betalkortslösning med PIN-kod, som även hanterar SmartCard (EMV). Läs mer


Mediabutik

Gardeco Mediabutik är ett branschsystem nischat mot bokhandlare, förlag, skivbutiker, samt skivbolag. Det bygger på erfarenheter och krav som ställts av våra användare. Artikeldata och beställningar sköts med automatik mot Bokrondellen, Grammotex med flera.
Läs mer
 
 
Grossist

Gardeco Grossist är ett komplett affärssystem som hanterar order, leverans och fakturering hos grossister med eget lager. Inköp och kundleveranser sköts med automatik, men som kan kontrolleras av användarna.
Läs mer

E-handel

Gardeco E-handel.
För de kunder som har eller önskar sig en hemsida på Internet kan vi erbjuda en koppling till butikens lager med vår webbshop. Betalning kan göras direkt mot betalkort eller faktura.
Läs mer
 
Kunder
 
Dela med dig av nyhetsbrevet:   Linkedin Linkedin   Facebook  Facebook   Twitter  Twitter
Top
  Gardeco Lögga
Om du inte längre vill få mail av det här slaget från Gardeco, vänligen klicka här.

Gardecos Kundtjänst svarar på alla dina frågor. Kontakta oss genom att skriva ett mail eller ring direkt: 08-694 95 60.
 
Gardeco Affärssystem – Heliosgatan 24, Box 92168, 120 08 STOCKHOLM, 08-694 95 60, info@gardeco.se, www.gardeco.se