Lägg till nyhetsbrev@gardeco.se i din adressbok, så missar du inget. Klicka här om mailet ser konstigt ut www.gardeco.se
Oktober 2010
Blommor

 

NK Blommor

Blommor i en vas gör både rummet och luften fräsch, och lyfter vardagen. NK Blommor använder Gardeco Fackhandel för att på bästa sätt kunna sköta försäljningen i butiken.

 

 

E-coomerce

 

Gardeco
E-handelswebb

Följande funktionalitet stöds av Gardeco
E-handelswebb:

Full integration mot Gardeco Affärssystem.
Anpassningsbar layout uppbyggd på moduler.
Anpassningsbar funktionalitet baserad på moduler. Möjlighet till flera språk. Möjlighet till flera valutor. Möjlighet till att ha en supportchatt med kunderna. Lagersaldo och kampanjer visas på webben. Möjlighet för kunderna att sätta betyg på produkterna och skriva recensioner. Möjlighet att se vilka produkter andra har köpt i anslutning till en specifik produkt. Möjlighet att associera en produkt, t ex en grill med andra produkter, t ex grillkol och tändvätska. Möjlighet till olika priser för olika kundgrupper baserat på inloggning. Topplistor. Systemet är baserat på Open Source. Shoppen är administrerbar via ett webbgränssnitt. Betalning kan ske via kreditkort (DIBS) eller faktura (Klarna).

 
Häst
 

 

Ralph Lauren Accessories

På NK Göteborg öppnar inom kort Ralph Lauren en ny butik under namnet Lauren by Ralph Lauren Accessories. Butiken kommer att använda Gardeco Fackhandel som affärssystem.

 
 


Gardeco Innovation Lab
Fakturering till kund via e-post

Nu går det att skicka fakturor som en bifogad fil i ett e-postmeddelande. Fakturan sparas som en pdf-fil och skickas till den e-postadress som finns i kundregistret.

 
 


Välkommen som kund till oss.
Med vänlig hälsning,

Signatur

Tomas Gärde
VD

Från start, erbjudande  


Fackhandel

Gardeco Fackhandel sätter en ny standard för konfektionshandeln med lättanvänd kassa och flera alternativ på hur en kundklubb kan fungera. Butikerna använder helintegrerad betalkortslösning med PIN-kod, som även hanterar SmartCard (EMV). Läs mer


Mediabutik

Gardeco Mediabutik är ett branschsystem nischat mot bokhandlare, förlag, skivbutiker, samt skivbolag. Det bygger på erfarenheter och krav som ställts av våra användare. Artikeldata och beställningar sköts med automatik mot Bokrondellen, Grammotex med flera.
Läs mer
 
 
Grossist

Gardeco Grossist är ett komplett affärssystem som hanterar order, leverans och fakturering hos grossister med eget lager. Inköp och kundleveranser sköts med automatik, men som kan kontrolleras av användarna.
Läs mer

Webbshop

Gardeco E-handel.
För de kunder som har eller önskar sig en hemsida på Internet kan vi erbjuda en koppling till butikens lager med vår webbshop. Betalning kan göras direkt mot betalkort eller i butiken vid hämtning av varan.
Läs mer
 
Botten
Dela med dig av nyhetsbrevet:   Linkedin Linkedin   Facebook  Facebook   Twitter  Twitter
Top
  Gardeco Lögga
Om du inte längre vill få mail av det här slaget från Gardeco, vänligen klicka här.

Gardecos Kundtjänst svarar på alla dina frågor. Kontakta oss genom att skriva ett mail eller ring direkt: 08-694 95 60.
 
Gardeco Affärssystem – Heliosgatan 24, Box 92168, 120 08 STOCKHOLM, 08-694 95 60, info@gardeco.se, www.gardeco.se