Lägg till nyhetsbrev@gardeco.se i din adressbok, så missar du inget. Klicka här om mailet ser konstigt ut www.gardeco.se
top
NK Style


NK Style - ny butik på NK
med exklusiva damkläder.


Nu finns det en nyöppnad butik med exklusiva damkläder på NK i Stockholm - NK Style. Här kan du hitta kläder från varumärken såsom Tara Jarmon, Nicole Farhi, Love Moschino, Malina by Malin Andrén, Herve Leger och BCBG by Max Azria . NK Style använder Gardeco Fackhandel i sin butik.

   
 

NK Press & Tobak

NK Press & Tobak

NK Press & Tobak på NK i Stockholm säljer tidningar från Sverige och internationell press. De använder Gardeco Fackhandel.

Mini Rodini

Mini Rodini på NK

Mini Rodini på NK i Stockholm säljer barnkläder. Mini Rodini har valt att använda sig av Gardeco Fackhandel.

 
 

E-coomerce

Gardeco
E-commerce

Följande funktionalitet stöds av Gardeco
E-handelswebb:

Full integration mot Gardeco Affärssystem.
Anpassningsbar layout uppbyggd på moduler.
Anpassningsbar funktionalitet baserad på moduler. Möjlighet till flera språk. Möjlighet till flera valutor. Möjlighet till att ha en supportchatt med kunderna. Lagersaldo och kampanjer visas på webben. Möjlighet för kunderna att sätta betyg på produkterna och skriva recensioner. Möjlighet att se vilka produkter andra har köpt i anslutning till en specifik produkt. Möjlighet att associera en produkt, t ex en grill med andra produkter, t ex grillkol och tändvätska. Möjlighet till olika priser för olika kundgrupper baserat på inloggning. Topplistor. Systemet är baserat på Open Source. Shoppen är administrerbar via ett webbgränssnitt. Betalning kan ske via kreditkort (DIBS) eller faktura (Klarna).

 
 


Junibacken

Junibacken

Nu är Junibackens e-handelsbutik öppen. Du besöker den på www.junibacken.se/shop/
Junibacken har valt att använda Gardeco Affärssystem med Gardeco E-handel.


FörlagEtt

FörlagetEtt

Nu är FörlagEtts e-handelsbutik mot bibliotek öppen. Du besöker den på www.forlagettshop.se
FörlagEtt har valt att använda Gardeco Affärssystem med Gardeco E-handel.

 
 


Gardeco Innovation Lab
Snabbsök
Gardeco har sedan starten tillgängliggjort information på ett lätt sätt. Först utvecklade vi "SuperSök" som går ut på att man kan göra sökningar genom att kombinera sökkriterier i olika fält. Sedan utvecklade vi "SuperSnabbSök" som gör att man kan få upp senaste sökresultat med en enkel knapptryckning. Nu håller vi på att utveckla "Snabbsök" som innebär att om man matar in ett ofullständigt sökkriteria i ett fält så kommer systemet ge förslag på tänkbara träffar.

 
 


Välkommen som kund till oss.
Med vänlig hälsning,

Signatur
Hans-Olof Gärde
VD

Från start, erbjudande  


Fackhandel

Gardeco Fackhandel sätter en ny standard för konfektionshandeln med lättanvänd kassa och flera alternativ på hur en kundklubb kan fungera. Butikerna använder helintegrerad betalkortslösning med PIN-kod, som även hanterar SmartCard (EMV). Läs mer


Mediabutik

Gardeco Mediabutik är ett branschsystem nischat mot bokhandlare, förlag, skivbutiker, samt skivbolag. Det bygger på erfarenheter och krav som ställts av våra användare. Artikeldata och beställningar sköts med automatik mot Bokrondellen, Grammotex med flera. Läs mer
 
 
Grossist

Gardeco Grossist är ett komplett affärssystem som hanterar order, leverans och fakturering hos grossister med eget lager. Inköp och kundleveranser sköts med automatik, men som kan kontrolleras av användarna.
Läs mer

Webbshop

Gardeco E-handel.
För de kunder som har eller önskar sig en hemsida på Internet kan vi erbjuda en koppling till butikens lager med vår webbshop. Betalning kan göras direkt mot betalkort eller i butiken vid hämtning av varan.
Läs mer
 
Botten
 
Top
 
Gardeco Lögga
Om du inte längre vill få mail av det här slaget från Gardeco, vänligen klicka här.

Gardecos Kundtjänst svarar på alla dina frågor.
Kontakta oss genom att skriva ett mail eller ring direkt: 08-694 95 60.
 
Gardeco Affärssystem – Heliosgatan 24, Box 92168, 120 08 STOCKHOLM, 08-694 95 60, info@gardeco.se, www.gardeco.se