Lägg till nyhetsbrev@gardeco.se i din adressbok, så missar du inget. Klicka här om mailet ser konstigt ut www.gardeco.se
top
Raplh Lauren
 

Polo Ralph Lauren Summerstore

Lagom tills dess att solen börjar värma startar Ralph Lauren sina sommarbutiker på NK Stockholm och NK Göteborg. Butikerna använder Gardeco Fackhandel.

 
   

DIBS


DIBS-erbjudande

Erbjudandet gäller för nya kunder. Under kampanjperioden så bjuder DIBS på månadsavgiften, oavsett val av paketlösning, fram t o m den sista september.

minirodini

Mini Rodini


Mini Rodini säljer barnkläder i egna butiker och till återförsäljare som grossist. Butiker finns på NK Stockholm och Södermalm i Stockholm. Mini Rodini har valt Gardeco Grossist och använder Gardeco Fackhandel i butikerna.


 

E-coomerce

Gardeco E-commerce

Följande funktionalitet stöds av Gardeco E-handelswebb: - Full integration mot Gardeco Affärssystem. - Anpassningsbar layout uppbyggd på moduler. - Anpassningsbar funktionalitet baserad på moduler. - Möjlighet till flera språk. - Möjlighet till flera valutor. - Möjlighet till att ha en supportchatt med kunderna. - Lagersaldo och kampanjer visas på webben. - Möjlighet för kunderna att sätta betyg på produkterna och skriva recensioner. - Möjlighet att se vilka produkter andra har köpt in anslutning till en specifik produkt. - Möjlighet att associera en produkt, t ex en grill med andra produkter, t ex grillkol och tändvätska. - Möjlighet till olika priser för olika kundgrupper baserat på inloggning. - Topplistor. - Systemet är baserat på Open Source. - Shoppen är administrerbar via ett webbgränssnitt. - Betalning kan ske via kreditkort (DIBS) eller faktura (Klarna).

 
     
 

Gardeco Innovation Lab
Rabatt- och returorsak

Med Gardeco Kassa finns nu möjlighet att hålla reda på varför man gett rabatt eller vilken orsak det var vid en retur, t ex "Byte", "Defekt" vara, mm. Med denna funktion påslagen får kassören en automatisk fråga om orsaken då orderraden lagras.

 
 

Välkommen som kund till oss.

Med vänlig hälsning,

Signatur
Hans-Olof Gärde
VD

Från start, erbjudande  
  Fackhandel
Gardeco Fackhandel sätter en ny standard för konfektionshandeln med lättanvänd kassa och flera alternativ på hur en kundklubb kan fungera. Butikerna använder helintegrerad betalkortslösning med PIN-kod, som även hanterar SmartCard (EMV). Läs mer
Mediabutik
Gardeco Mediabutik är ett branschsystem nischat mot bokhandlare, förlag, skivbutiker, samt skivbolag. Det bygger på erfarenheter och krav som ställts av våra användare. Artikeldata och beställningar sköts med automatik mot Bokrondellen, Grammotex med flera. Läs mer
 
  Grossist
Gardeco Grossist är ett komplett affärssystem som hanterar order, leverans och fakturering hos grossister med eget lager. Inköp och kundleveranser sköts med automatik, men som kan kontrolleras av användarna.
Läs mer
Webbshop
Gardeco E-handel.
För de kunder som har eller önskar sig en hemsida på Internet kan vi erbjuda en koppling till butikens lager med vår webbshop. Betalning kan göras direkt mot betalkort eller i butiken vid hämtning av varan.
Läs mer
 
Botten
 
Top
 

Gardeco LöggaOm du inte längre vill få mail av det här slaget från Gardeco, vänligen klicka här.

Gardecos Kundtjänst svarar på alla dina frågor.
Kontakta oss genom att skriva ett mail eller ring direkt: 08-694 95 60.

 
Gardeco Affärssystem – Heliosgatan 24, Box 92168, 120 08 STOCKHOLM, 08-694 95 60, info@gardeco.se, www.gardeco.se