Lägg till nyhetsbrev@gardeco.se i din adressbok, så missar du inget. Klicka här om mailet ser konstigt ut www.gardeco.se
 

Junibackens webbshop

Junibacken kommer att komplettera sin befintliga webbsida med en shop där besökarna har möjlighet att handla årskort och souvenirer. Gardeco kommer att bygga shoppen med hjälp av Gardeco Webb som är helintegrerad med Gardeco Affärssystem. Junibacken använder idag Gardeco Affärssystem i bokhandeln och entrékassorna. Junibacken kommer inte att behöva uppdatera produkterna på webben utan detta sköts automatiskt av affärssystemet.

 
   FörlagEtt webbshop

Förlagett startar upp en ny webbshop där avtalskunderna har möjlighet att i ett första läge handla musik. Totalt drygt 100 000 skivor finns att tillgå. I ett steg två kommer shoppen att kompletteras med böcker, filmer och spel. Antalet produkter i den färdiga shopen kommer vara cirka 500 000 stycken.
Webbshopen byggs med hjälp av Gardeco Webb och är helintegrerad med Gardeco Affärssystem som i sin tur automatiskt hämtar produkter från Grammotex och Bokrondellen.Kreditupplysningar i realtid


Gardeco Affärssystem ger möjlighet att utföra kreditupplysningar i realtid från kundregistret eller kassan.

Nya regler i Kreditupplysningslagen: Från och med årsskiftet skärptes reglerna i Kreditupplysningslagen. De nya reglerna innebär att en upplysningskopia automatiskt kommer att genereras när en kreditupplysning tas på en fysisk person.


 

Gardeco Innovation Lab
GardecoPreview

Med GardecoPreview skickas utskrifterna till skärmen istället för skrivare. Detta kan vara bra då man vill granska en utskrift före man väljer att skriva ut. Med GardecoPreview kan man även maila utskrifter, spara dokument i olika format. Format som stöds är: Crystal Reports (*.rpt), PDF (*.pdf), Microsoft Excel (97-2003) (*.xls), Microsoft Excel (97-2003) – endast data (*.xls), Microsoft Word (97-2003) (*.doc), Microsoft Excel (97-2003) - redigerbar (*.rtf), Rich Text Format (RFT) (*.rtf), XML (*.xml). Tidigare sparades rapporten i formatet Crystal Reports om man tryckte spara. Nu måsta man välja ett format för att kunna spara.

 
 

Välkommen som kund till oss.

Med vänlig hälsning,

Signatur
Hans-Olof Gärde
VD

Från start, erbjudande  
  Fackhandel
Gardeco Fackhandel sätter en ny standard för konfektionshandeln med lättanvänd kassa och flera alternativ på hur en kundklubb kan fungera. Butikerna använder helintegrerad betalkortslösning med PIN-kod, som även hanterar SmartCard (EMV). Läs mer
Mediabutik
Gardeco Mediabutik är ett branschsystem nischat mot bokhandlare, förlag, skivbutiker, samt skivbolag. Det bygger på erfarenheter och krav som ställts av våra användare. Artikeldata och beställningar sköts med automatik mot Bokrondellen, Grammotex med flera. Läs mer
 
  Grossist
Gardeco Grossist är ett komplett affärssystem som hanterar order, leverans och fakturering hos grossister med eget lager. Inköp och kundleveranser sköts med automatik, men som kan kontrolleras av användarna.
Läs mer
Webbshop
Gardeco E-handel.
För de kunder som har eller önskar sig en hemsida på Internet kan vi erbjuda en koppling till butikens lager med vår webbshop. Betalning kan göras direkt mot betalkort eller i butiken vid hämtning av varan.
Läs mer
 
Botten
 
Top
 

Gardeco LöggaOm du inte längre vill få mail av det här slaget från Gardeco, vänligen klicka här.

Gardecos Kundtjänst svarar på alla dina frågor.
Kontakta oss genom att skriva ett mail eller ring direkt: 08-694 95 60.

 
Gardeco Affärssystem – Heliosgatan 24, Box 92168, 120 08 STOCKHOLM, 08-694 95 60, info@gardeco.se, www.gardeco.se