• Startsida ny landningssida intro webb

Vi har över 200 välkända kunder, här är ett urval:
Banner Gardeco Webb 1169x350points ver2

Gardeco Affärssystem årets Logistiklösning?

Habit Fashion Awards

Gardeco Affärssystem har kontinuerligt utvecklats för att tillgodose de behov och utmaningar som tillverkare och distributörer har i sitt dagliga arbete. Vi har tillsammans med en av våra större kunder tagit fram flera logistiklösningar som effektiviserar deras arbete.
 
Exempel på lösningar är att skicka elektroniska tullhandlingar,  informationsutbyte med 3-partslager i andra länder, realtidsuträkning av frakter, olika smarta sätta att plocka flera order samtidigt med en ökad kontroll för att minimera felplock. Vi är stolta att detta arbete resulterat i att vår kund nominerats till Årets Logistiklösning. Det är Habit Fashion Awards som prisar de bästa i branschen på Modebranschens Dag den 19 november 2020.


Priset tilldelas en butik, e-handlare, leverantör, modekedja, marknadsplats eller varuhus inom dammode, herrmode, ungt mode, underkläder, sport, skor och/eller accessoarer som varit verksam i minst två år. Verksamheten har på ett nytänkande och väl genomfört sätt använt logistiklösningar i hela sin varuflödeskedja för att nå framgång.

Juryns bedömningskriterier

  • Långsiktig och hållbar logistik som skapar tydliga fördelar för kunden, företaget och samhället
  • Positiv ekonomisk utveckling – omsättning och lönsamhet
  • Integrerat logistikarbete som kontinuerligt utvecklar och förbättrar hela kundupplevelsen
  • Unik och/eller nytänkande logistik som differentierar företaget gentemot konkurrenter

 

Affär POS ikon Gardeco webb

Gardeco PoS Kassasystem
Ett branschanpassat butikssystem för dig som arbetar inom mode och fashion. Med vårt lättanvända system förenklas affärerna mellan dig och dina kunder. Läs mer

Kugghjul ikon Web Gardeco

Gardeco ERP Affärssystem En helintegrerad administrativ order, lager, fakturerings- och redovisningsprogramvara för modeföretag som förmedlar varor och tjänster. Läs mer


Gardeco webb ikon E handel

Gardeco E-handel
Gardeco E-handel är en egen modul som kan byggas på om du redan är användare av Gardeco Affärssystem. 
Läs mer



Jag är intresserad men behöver mer information



Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev? Här delar vi med oss av kundcase och spännande nyheter. Nyhetsbrevet skickas ut en gång i månaden.


Anmäl dig här