Gardeco Affärssystem och AliPay/WeChat Pay

Vad är Alipay?

Alipay är en digital plånbok i mobilen som används av fler än 520 miljoner kinesiska konsumenter. Nu kan även svenska handelsplatser ta betalt och marknadsföra sig mot kinesiska konsumenter med hjälp av Alipay Alipay är världens största digitala betallösning och har i dagsläget över 520 miljoner aktiva användare. Tjänsten används främst i Kina, men i takt med att kinesiska turister ökar i världen väljer allt fler butiker även utanför Kina att erbjuda Alipay som betalningsmetod. Alipay är en multiplattform och används inte bara till att betala i butik eller för att göra online-köp, utan med Alipay kan man överföra pengar (likt Swish), betala räkningar, köpa aktier, samla rabattkuponger, köpa flygbiljetter och mycket mer. Allt detta görs direkt i mobiltelefonen, genom samma tjänst. Alipay har även en plattform där företag kan marknadsföra sig genom. Här kan användare enkelt hitta anslutna butiker, se utbud och få vägbeskrivning dit.

Fördelar med Alipay

 • Fler än 520 miljoner kinesiska konsumenter använder Alipay
 • Alipay är det varumärke som värderas högst av kinesiska konsumenter
 • Lägre transaktionskostnad än UnionPay
 • Med Alipay hittar kinesiska turister enkelt er butik
 • Kinesiska turister i Sverige ökar för sjunde året i rad
 • Kinesiska turister står för över 40 % av Sveriges totala Tax-Free konsumtion

Alipay Logo

Vad är WeChat Pay?

WeChat Pay är superappen WeChats egna betallösning. Den låter mer än 600 miljoner kinesiska kunder att snabbt och enkelt betala och hitta er butik direkt i mobilen.

Fördelar med WeChat Pay

 • Fler än 600 miljoner kinesiska konsumenter använder WeChat Pay
 • WeChat är kinas största sociala nätverk
 • Lägre transaktionskostnad än UnionPay
 • Marknadsföring på Kinas största sociala nätverk
 • Kinesiska turister i Sverige ökar för sjunde året i rad
 • Kinesiska turister står för över 40 % av Sveriges totala Tax-Free konsumtion

WeChatPay Logo

Gardeco Affärssystem och Palette Software

Elektronisk fakturahantering i molnet

Själva kärnan i lösningen är den elektroniska fakturahanteringen (EFH) och de attestflöden som behövs för att automatisera hanteringen av leverantörsfakturor. För att ytterligare effektivisera processen, erbjuder PaletteOnline också funktionalitet för hantering och arkivering av kontrakt, budgetäskande, utlägg, inköp och inköpsordermatchning

Palette Logo

Gardeco Affärssystem och InExchange

Nordens största affärsnätverk

Gardeco Affärsystem och InExchange har skrivit ett samarbetsavtal på digitaliserade tjänster. Gardeco Affärssystem har under flera år skickat utskrifter till InExchange Fakturaskrivare. För att klara av större volymer har Gardeco integrerat sin faktureringstjänst med InExchange digitaliserade tjänster.

InExchange Logo

Om InExchange

InExchange driver Nordens största affärsnätverk, InExchange Network. Här delar hundratusentals företag fakturor, ordrar och andra affärsdokument. Med InExchange Network blir dina affärsprocesser säkrare, snabbare och mer intelligenta.

 Tjänster för utgående fakturor, Fakturaskrivare och Digitaliserade tjänster

Med InExchange Fakturaskrivare kortar du ner tiden för fakturering avsevärt. Slipp en gång för alla det manuella arbetet att skriva ut, vika och kuvertera fakturor. Det tar tid och leder till onödiga kostnader. Välj i stället en enklare lösning. InExchange Fakturaskrivare är en virtuell skrivare som du själv lätt installerar på din dator. Den är kompatibel med de allra flesta affärssystem som idag finns på marknaden.

Med InExchange Digitaliserade tjänser kommunicerar Gardeco Affärssystem med InExchange digitalt. Denna tjänst hanterar ett större antal fakturor än tjänsten Fakturaskrivare.Det är en automatiserad process där det kostnadseffektivaste sättet föreslås efter mottagarens förutsättningar. Att digitalisera sitt flöde möjliggör kvalitetsvalidering. Det hjälper er att skicka rätt information till mottagaren och sparar tid.

Gardeco Affärssystem och iP.1

Kraftfull SMS gateway ger nya möjligheter!

Gardeco Affärssystem har flera funktioner som använder SMS för att kommunicera med kunderna. För att kunna leverera detta samarbetatar vi med iP.1. Att vid kundbeställningar kunna få en automatisk SMS-avisering då varor levereras besparar användarna mycket tid.

iP1 Logo

Om iP.1

iP.1 startade år 2003 med mål att leverera säker och pålitlig Internetaccess till företag i Skövde. För att kunna erbjuda detta byggde de upp ett eget nät baserat på trådlös teknik. På detta sätt kunde kunder erbjudas den kostnadseffektivaste och överlägset flexiblaste lösningen. iP.1s trådlösa nätverk täcker idag hela Skövde kommun. De erbjuder även smarta WiFi nätverk och speciell radioteknik som gör det enkelt koppla ihop datatrafiken till och ifrån olika punkter t ex fastigheter utan att behöva dra kabel. För att övervaka iP.1s egna trådlösa nätverk behövdes ett snabbt och stabilt övervakningssystem. Därför skapades ett SMS-system som automatiskt skickade SMS rapporter till våra tekniker så fort något oväntat hände. På detta sätt kunde felsökning påbörjas snabbt och även lösa många problem innan kunden drabbats.

SMS gateway

iP.1:s SMS gateway är en av marknadens mest kraftfulla och ger dig möjlighet att enkelt och säkert skicka SMS från Gardeco. Tack vare direktkoppling till de flesta operatörer världen över och kostnadsfria leveransrapporter får du maximal leveransfrekvens – det innebär i praktiken full global täckning.

 

Gardeco Affärssystem och PrestaShop

Om du har en webbshop byggd i PrestaShop kan du koppla den mot Gardeco Affärssystem. Vi har erfarenhet att koppla de två olika lösningarna med varandra. Men vad är Prestashop? PrestaShop är en programvara som är tillgänglig under Open Software License och som lanserades officiellt i augusti 2007. Mjukvaran är skriven i PHP och bygger på Smarty.

PrestaShop används idag av ca 150.000 butiker över hela världen. Den grundades i Paris och ett andra kontor öppnades i Miami år 2011. PrestaShop finns idag översatt till 56 olika språk.

PrestaShop Logo

More Articles ...

Hitta till oss!