Gardeco Affärssystem + PrestaShop

Om du har en webbshop byggd i PrestaShop kan du koppla den mot Gardeco Affärssystem. Vi har erfarenhet att koppla de två olika lösningarna med varandra. Men vad är Prestashop? PrestaShop är en programvara som är tillgänglig under Open Software License och som lanserades officiellt i augusti 2007. Mjukvaran är skriven i PHP och bygger på Smarty.

PrestaShop används idag av ca 150.000 butiker över hela världen. Den grundades i Paris och ett andra kontor öppnades i Miami år 2011. PrestaShop finns idag översatt till 56 olika språk.

PrestaShop Logo

Gardeco Affärssystem + Magento

magento

I vårt förra nyhetsbrev berättade vi att det är fullt möjligt att koppla Gardeco Affärssystem till Wordpress. Nu kan du även koppla Magento som är ett CMS-verktyg för e-handel. Med vår integrerade e-handelslösning behöver du bara administrera informationen på ett ställe.

Gardeco Affärssystem + Wordpress

Wordpress-start-image      Det är nu fullt möjligt att koppla Wordpress till Gardeco Affärssystem. Ett annat CMS-verktyg som vi använder i vår e-handelslösning är Joomla, vilket många av våra kunder är mycket nöjda med. Med vår integrerade e-handelslösning behöver du bara administrera informationen på ett ställe. Artikelinformation speglas till webbshopen och lagda webborder laddas in i Gardeco Affärssystem.

 

Ny mobillösning

Nu har vi tagit fram en mobil lösning som gör det mer flexibelt att ta betalt. Betallösningen är perfekt när du följer med kunden ut i butiken och tar betalt på plats. Den är också användbar vid försäljning utanför den befintliga butiken, till exempel vid mässförsäljning.

Den kortterminal som används är Vx680 och kommunicerar trådlöst via WiFi och lämpar sig därför till alla verksamheter där du behöver trådlös kommunikation. Den är liten, lätt och enkel att använda tack vara sin bakgrundsbelysta display och de stora knapparna. För att ladda kortterminalen rekommenderar vi att du köper en bords- eller billaddare. På så sätt blir det smidigt att bära med sig terminalen överallt.

 

Mobil betallösning

Nu har vi tagit fram en mobil lösning som gör det mer flexibelt att ta betalt. Betallösningen är perfekt när du följer med kunden ut i butiken och tar betalt på plats. Den är också användbar vid försäljning utanför den befintliga butiken, till exempel vid mässförsäljning.

Den kortterminal som används är Vx680 och kommunicerar trödlöst via WiFi och lämpar sig därför till alla verksamheter där du behöver trådlös kommunikation. Den är liten, lätt, och enkel att använda tack vare sin bakgrund bakgrundsbelysta display och de stora knapparna. För att ladda kortterminalen rekommenderar vi att du köper en bords- eller billaddare. På så sätt blir det smidigt att bära med sig terminalen överallt.

Vx680

More Articles ...

Hitta till oss!